Coaching

In de huidige maatschappij wordt vaak veel gevraagd van tieners. De natuurlijke ontwikkeling van de tiener raakt hierbij op de achtergrond, waardoor tieners uit balans raken. Door weer de focus te leggen op hun kwaliteiten komt de vitaliteit bij tieners terug. Ze komen weer in contact met zichzelf, wat wil ik. Hierdoor groeit het zelfvertrouwen. Het gevoel dat ze op zichzelf kunnen vertrouwen en weer in balans komen  en meer vitaliteit ervaren is een prachtig proces.

De coaching is er voor kleine en grote meiden tussen de 14 en 21 jaar, die hulp kunnen gebruiken bij een probleem, situatie of een gebeurtenis waarvan je niet weet hoe je hiermee om moet gaan.
Het is soms niet duidelijk waarom een kind niet lekker in zijn/haar vel zit. Het probleem heeft vaak al heel veel aandacht gehad. We gaan samen ontdekken war er echt speelt. Ontdekken waar de kwaliteiten van het kind liggen en hier de focus op leggen. Hierdoor krijgen vertrouwen in zichzelf en in de keuzes die ze maken. Dit maakt ruimte voor een nieuwe weg.

Werkwijze

We maken kennis met een telefonisch of persoonlijk gesprek van 30 minuten. Dit is gratis en vrijblijvend. Samen ontdekken we of Novi Coaching aansluit bij jullie wens.

De volgende stap is een oriëntatiegesprek van ongeveer 90 minuten. Dit gesprek vindt bij voorkeur plaats met beide ouders. Hiervoor mail ik jullie een vragenlijst waarop jullie alle informatie kwijt kunnen rondom de hulpvraag van jullie kind. Afhankelijk van de hulpvraag, wensen, vorm en duur doe ik een coaching voorstel op maat. Ieder kind is anders en uniek!

Hierna volgen de coaching sessies. Deze kunnen één tot twee uur duren.

Ieder kind is uniek en daarom verloopt ieder avontuur anders, passend bij het kind. Ik houd tussendoor contact met ouders om de voortgang te bespreken. Elk begeleidingstraject sluit ik af met een evaluatiegesprek.

Bij verhindering dient de afspraak tenminste 24 uur van tevoren te worden afgezegd. Dit kan per e-mail of telefoon. De voor deze afspraak gereserveerde tijd wordt dan niet in rekening gebracht.

Wilt u meer informatie over kindercoaching? Vul dan het informatieformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.