Over mezelf

Mijn naam is Ivonne Hesen, getrouwd en trotse moeder van 2 prachtige kinderen.

Mijn kinderen hebben mij geleerd om te luisteren naar mijn hart en om je intuïtie te volgen. Van natura is dat wat kinderen doen, luisteren naar hun hart.

Als kind leerde ik me al heel vroeg aanpassen aan iedereen. Ik was niemand tot last, deed alles netjes volgens de regels, zodat niemand mij lastig zou vinden. Na verloop van tijd deed ik alles wat de ander van me verwachte en cijferde ik mezelf helemaal weg. Totdat ik op zoek ging naar wie ik ben en wat ik wil.

In 2011is mijn zoektocht begonnen en ben ik de vierjarige yogaopleiding gaan volgen bij Yoga Vedanta in Aalst. Tijdens de opleiding ben ik erachter gekomen dat mijn hart ligt bij het werken met kinderen en tieners. Na de opleiding ben ik mijn droom om te werken met kinderen en tieners achteraan gegaan. Vol trots en passie heb ik in 2015 de deuren van mijn eigen praktijk NOVI geopend.

Na twee jaar had ik het gevoel dat de cirkel nog niet helemaal rond was. Ik ben mezelf verder gaan ontwikkelen en ik ben de tweejarige opleiding kindercoaching bij TORI kindercoach opleidingen gaan volgen. Deze opleiding heb ik ook met succes afgerond.

Als coach haal ik beste uit de kinderen en tieners en laat ik ze hun unieke waarde ontdekken. Het is mijn kwaliteit om hen te laten zien wat ze allemaal kunnen bereiken met hun talenten en kwaliteit, waardoor het zelfvertrouwen van ieder kind groeit.

Lees ook mijn blog!